YHTIÖMME

Olemme pitkän kokemuksen omaava asiantuntija sukitushankkeiden toteutuksessa.

Toteutamme asiakkaillemme laadukkaat suunnittelu, hanke, projektijohto, kilpailutus- ja valvontatehtävät.

Laadukkaasti toteutettu sukitushanke säästää asiakkaalle selvää rahaa. Sukittaminen on toteutushinnaltaan noin puolet perinteisestä putkenvaihdosta. Meidän tehtävämme on auttaa asiakas putkiremonttihankkeen läpi, varmistaa laatu ja pitää huolta, että uudet putket kestävät seuraavat vuosikymmenet.

Olemme riippumaton toimija, joka auttaa asiakasta saamaan oikeanlaisen ja oikea hintaisen putkiremontin. Olemme toimija, joka on hallitusten ja asukkaiden puolella. Haluamme varmistaa, että sinä onnistut putkiremontissasi.

Meihin voitte luottaa. Meillä aikataulut, laatu ja palvelulupaus pitää.

Jos teillä on putkiremonttihanke lähivuosille suunnitelmissa tai se on jo esillä taloyhtiön pitkän tähtäimen suunnitelmassa, voimme avustaa teitä löytämään sopivan toteutustavan ja oikean laajuuden putkiremontillenne. Jos teillä osaaminen ei ole riittävän kattava tai jokin askarruttaa sukitushankkeissanne niin avustamme teitä mielellämme näissä mieltä askarruttavissa asioissa. Olemme toimineet sukitushankkeissa myös rakennuttamiskonsultin ominaisuudessa niin alkavissa hankkeissa kuin jo käynnissä olevissa toteutuksissa.

 

Olemme myös avustaneet niitä epäonnisia asukkaita, joiden putkiremontit ovat mennet syystä tai toisesta pieleen, saamaan asiat kuntoon ja putket toimimaan laadukkaasti. Meihin voitte olla yhteydessä kaikissa sukitukseen liittyvissä kysymyksissä.    

 

Tehdään putkiremonttihanke yhdessä. Tehdään se sukittamalla. Meidän kanssamme onnistuneita putkiremonttihankkeita jo vuodesta 2004, hankesuunnitelusta valvontaan.

 

Jos jokin askarruttaa sukitushankkeeseen liittyvissä asioissa, niin olemme teitä varten.

Sukituksen HankePalvelut Yhtiömme